tisdag 24 juli 2012

Nu är det kört alltså!!!!!Ja det verkar så........
Att lägga in bilder är omöjligt för Jag har full pott där.
Hat snålat nu på slutet för att det skulle räcka ett tag.
Läser igenom hur man ska köpa mer plats...
men....
fattar inget just nu....

Är det någon som kan ge Mej tips
eller
Ska Jag starta en ny Blogg????
Lite tråkigt det också.
 
Jag som skulle visa Er bilder på Min Nya Rosa Cadillac. 
:-(
 
Så Jag kommer åter när Jag vet mer.
 
Ha det gott!
 
Kramar Uttan!

6 kommentarer:

Tiger sa...

Om du har laddat upp bilder som inte längre finns kvar i bloggen kan du börja med att ta bort dem ur Picasa fotoalbum. Du behöver inte starta en ny blogg utan kan skapa ett nytt Google-konto kopplat till bloggen. Du kan t.ex. ha flera gmail-adresser, kolla länken: http://fixa-din.blogspot.se/2012/06/mer-gratis-bildutrymme-gor-sa-har.html

Lycka till!
Sommarhälsningar
Elisabet

Tiger sa...

Glömde säga att vi också har cementrör sedan snart 30 år där vi odlar mynta. Myntan har på det sättet inte spridit sig, vilket annars är en risk. Fiffigt och bra!

Sommarhälsningar
Elisabet

bakom berget sa...

Jag råkade ut för samma sak, men det var bara bilder i högermarginalen som det gällde. Dom vanliga inläggsbilderna funkar fortfarande att lägga in, så jag kör på så länge det går.
Hoppas det ordnar sig för dig.
Kram Åsa.

nattugglan sa...

oj skitt.. det är stora skräcken att nått sånt skall hända för jag skulle inte fatta ett skvatt hur man skulle göra.. Hoppas det ordnar sej!

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vet inte hur man gör, men Tiger verkar ha kläm på det. Jag förstår varje ord Elisabet skriver men jag förstår inte sammanhanget......HOppas du lyckas snart för jag vill se din rosa Cadillac!
Agneta kram

skifferhuset sa...

Hej vännen! Jag råkade ut för detta under våren, köpte 10000 bilder för ca 50 kr då, så nu ska jag väl ha lite plats under ett tag! Hoppas du fixar detta för den rosa Cadillacen vill jag se!! Kram Iréne